Noua faza – bla uuaa grrrr

Am ajuns la o noua faza. Se numeste faza cand copilul incepe sa se bebeluseasca. Oare ce s-a intamplat cu el? Copil cu vocabular complex si complet in germana si romana, brusc se prosteste. Chiar si el o zice cand face pauza din bebelusenie: “Acum ma prostesc!”.

Noi, ca niste parinti normali, incercam sa ne dam seama ce s-a intamplat. Oare o fi de la mamica dadaca, unde merg alti cativa copilasi mici si nu se pot exprima..ii copiaza??? Sau poate i se pare ca vine “maturitatea” peste el si mai trage sa fie putin bebelus?

Situatie concreta: “bbllahhhmmmgrgrrr”  si arata cu degetul. Io:” Spune ce vrei, in cuvinte pentru ca asa nu inteleg.” si refuz total chiar daca incepe sa bungheasca ceva. Si apoi, cand vede ca nu reactionez, imi spune: “Mami, vreau un pahar cu apa. Te rog!!!” “Eh, vezi ca poti!” 😀

Stim, este o noua faza si va trece, dar cand? Adevaru este ca revin, de cand sta la incaltat, vine de mana, se spala pe dinti, astea mi se par peanuts 😀 Mamici cu experienta mi-au spus: “Trece asta, si vine alta..toata viata este plina de faze!”, asa ca astept cu nerabdare ca sa vad ce mai urmeaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code